Antena 3 CNN Actualitate Locale Un român dat în urmărire şi-a încercat norocul într-o sală de păcănele din Fălticeni şi şi-a pierdut libertatea

Un român dat în urmărire şi-a încercat norocul într-o sală de păcănele din Fălticeni şi şi-a pierdut libertatea

Un român care a fost dat în urmărire internaţională de către autorităţile din Italia a fost prins într-o sală de păcănele din Fălticeni. Acesta avea emis pe numele său un mandat european de arestare pentru şantaj şi ameninţări.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2024   •   14:02

"Un tânăr, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru șantaj și extorcare de fonduri, a fost depistat de către jandarmii fălticeneni.

În data de 10 februarie 2024, în jurul orei 23:00, jandarmii din cadrul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni, pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au efectuat verificări la o sală de jocuri de noroc din municipiul Fălticeni.

În urma legitimării persoanelor prezente, colegii noștri l-au identificat pe numitul M.I.D., pe numele căruia au descoperit că era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Italia. Acesta a fost condus și predat de către jandarmi reprezentanților Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Fălticeni, pentru îndeplinirea procedurilor legale în vederea predării făptuitorului autorităților italiene", se arată într-o postare pe pagina Facebook Jandarmeria Suceava.

Un tânăr, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru șantaj și extorcare de fonduri, a fost...

Publicată de Jandarmeria Suceava pe Luni, 12 februarie 2024

"Jandarmii din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni, pe timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au efectuat verificări la o sală de jocuri de noroc din municipiul Fălticeni. În urma legitimării persoanelor prezente, colegii noştri l-au identificat pe numitul M.I.D., pe numele căruia au descoperit că era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Italia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, Roxana Iuliana Botezatu.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close