Antena 3 CNN Actualitate Locale Sute de sicrie au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, în Portul Constanţa

Sute de sicrie au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, în Portul Constanţa

Sute de sicrie în valoare de peste 200.000 de lei au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din Portul Constanţa, în urma unui control efectuat asupra unui container din China.

Sute de sicrie au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, în Portul Constanţa
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
de Alin Tarnovschi    |    04 Sep 2021   •   19:32

Lucrătorii vamali din Constanța au confiscat 220 de sicrie, aduse din China într-un container și destinate unei firme din Satu Mare, care au fost introduse în țară prin folosirea de acte false.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, poliţiştii din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea într-un container sosit din China 220 de sicrie demontate.

Containerul avea ca destinatar o firmă de pe raza judetului Satu Mare, administrată de un cetățean italian.

În plus față de mărfurile declarate, polițiștii au descoperit 220 de sicrie demontate, introduse in țară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

Sute de sicrie au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, în Portul Constanţa

Sute de sicrie confiscate în Portul Constanţa, comunicatul oficial al Poliţiei de Frontieră

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 220 bucați sicrie demontate, introduse în țară prin folosirea de acte nereale.

În data de 03.09.2021, polițiștii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judetului Satu Mare, administrată de un cetățean italian.

Astfel, au fost descoperite, în plus față de cele declarate, 220 sicrie demontate, introduse in țară prin folosirea de acte nereale.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

×
Subiecte în articol: garda de coasta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close