Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr găsit mort pe bancheta unei maşini, lângă Grădina Botanică din Iaşi

Tânăr găsit mort pe bancheta unei maşini, lângă Grădina Botanică din Iaşi

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost găsit mort pe bancheta din spate a unei maşini parcate pe o stradă, în apropiere de Grădina Botanică din Iaşi.

Tânăr găsit mort pe bancheta unei maşini, lângă Grădina Botanică din Iaşi
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    11 Oct 2023   •   12:22

Totul s-a întâmplat luni, 9 octombrie, atunci când un martor a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că într-o maşină parcată lângă Grădina Botanică din Iaşi se afla un tânăr care pare a fi mort.

Un echipaj de Poliţie, dar şi unul de la Ambulanţă, au ajuns în zonă, iar medicii au stabilit că tânărul, care se afla pe bancheta din spate a unui autoturism marca Audi, era mort.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care tânărul a murit. Totuşi, toate indiciile şi probele iniţiale duc către ipoteza unei sinucideri. Pe trupul tânărului nu au fost găsite urme de violenţă, iar maşina nu era avariată.

"La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 16:55, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unui autoturism, ce se afla parcat pe un drum agricol din vecinătatea Grădinii Botanice din Iași, este un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit decedat pe bancheta din spate a autoturismului. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi, potrivit BZI.ro.

×
Subiecte în articol: Iași IPJ Iaşi Poliția Română
Parteneri
Primele imagini din interiorul halei cuprinse de incendiu, în București
x close