Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tricou cu semnăturile a doi campioni mondiali la canotaj, scos la licitatie pentru salvarea unei fetite bolnave din Bârlad

Un tricou cu semnăturile a doi campioni mondiali la canotaj, scos la licitatie pentru salvarea unei fetite bolnave din Bârlad

Un student din Bârlad, colecționar de mingi, poze şi tricouri ale sportivilor, scoate la licitație un tricou cu semnăturile a doi campioni mondiali la canotaj pentru a ajuta o fetiță în vârstă de 12 ani bolnavă de cancer.

Un tricou cu semnăturile a doi campioni mondiali la canotaj, scos la licitatie pentru salvarea unei fetite bolnave din Bârlad
Sursa foto: vremeanouă.ro
de Claudia Popovici    |    21 Noi 2022   •   22:56

Potrivit presei locale, Ștefan Alexandru Hutuleac, în vârstă de 20 de ani, nu este la primul gest de acest gen.

În urmă cu o săptămână el a licitat o minge si două fotografii cu semnăturile a doi fotbaliști de la Steaua București, pentru care a obținut suma de 1.000 de lei.

Pentru a încerca să strângă cât mai mulți bani, studentul bârlădean a pus de data aceasta la bătaie un tricou de canotaj, semnat de soții Ionela Cozmiuc şi Marius Cozmiuc, campioni mondiali la Canotaj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Scopul acestei licitații este salvarea Alexandrei, care trece prin momente dificile, fiind diagnosticată cu cancer. 

"Costurile în cazul Alexandrei sunt mari şi de aceea apelez la sprijinul şi bunătatea dumnevoastră, rugându-vă să îmi răsplătiți munca mea din ultimii patru ani de pe această paginã printr-o mică donație pentru Alexandra!

Costurile până în acest moment au ajuns la 140.000 euro. Prețul licitației din această săptămână pornește de la suma de 400 lei, iar pasul cu care se poate plusa este de minim 50 lei. Licitația se încheie vineri, 25 noiembrie, ora 20.00″, a precizat studentul bârlădean Ștefan Alexandru Hutuleac pe pagina sa de Facebook, decis să lupte pentru a salva viata micuței Alexandra.

Un tricou cu semnăturile a doi campioni mondiali la canotaj, scos la licitație pentru salvarea Alexandrei

Alexandra a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Fata a suferit deja trei intervenții chirurgicale (ultima chiar pe 11 noiembrie a.c.) şi a făcut multe ședințe de chimioterapie.

În România nu i s-au dat șanse de supraviețuire, iar mama a decis să o ducă de urgență la o clinică din Turcia şi are nevoie în continuare de un tratament deosebit de scump, realizat la o clinică specializată din această tară.

În urma investigațiilor, veștile nu au fost favorabile deoarece tumoarea ovariană ajunsese la dimensiunea de 33 cm.

Mai mult, după ședințele de chimio, corpul ei a suferit mai multe complicații printre care şi ocluzie intestinală, astfel că, fiind o urgenta medicală, a fost operată a doua oară în 4 luni.

"Refacerea postoperatorie a dus la amânarea tratamentelor chimio, finalizând cele 6 cure de chimioterapie la începutul lunii octombrie.

Finalizând cele 6 cure de chimioterapie si una din cele 17 cure de imunoterapie, a fost necesar efectuarea RMN-ului, PET-CT-ului, în urma căruia a fost identificat în retroperiteneu un chist cu suspiciune malignă, medicii luând decizia pentru o noua intervenție chirurgicală, în data de 11.11.2022″, a scris studentul bârlădean decis să o ajute pe fetita crunt lovită de boală.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close