Antena 3 CNN Actualitate Locale Zeci de oameni s-au înghesuit la Arad la înmormântarea unui bărbat care a murit după ce s-a infectat cu COVID. Ce se va întâmpla cu ei

Zeci de oameni s-au înghesuit la Arad la înmormântarea unui bărbat care a murit după ce s-a infectat cu COVID. Ce se va întâmpla cu ei

Zeci de oameni au participat la ceremonia funerară organizată la Arad, după ce a şeful Centrului pentru Aparatură Medicală din judeţ a murit în urma infecţiei cu COVID-19.

Zeci de oameni s-au înghesuit la Arad la înmormântarea unui bărbat care a murit după ce s-a infectat cu COVID. Ce se va întâmpla cu ei
de Georgiana Adam    |    27 Dec 2020   •   19:20

Nici la priveghi, nici la înmormântare participanţii nu au respectat nicio normă de precauţie sanitară specifică pandemiei.

În imagini difuzate chiar pe contul de Facebook al celui dispărut se vede un vorbitor la microfon, care nu poartă mască, apoi un cor care intonează muzică religioasă.

Locaţia priveghiului, dotată cu aparatură de sonorizare şi cameră video, face imposibilă păstrarea distanţării fizice în condiţiile prezenţei a zeci de rude şi cunoscuţi.

În urma apariţiei imaginilor în spaţiul public poliţia s-a autosesizat şi îi caută pe participanţi pentru a-i sancţiona, relatează Antena 3.

Valentin Handra a murit în ziua de Crăciun

Valentin Handra, cel care a coordonat Centrul Județean de Aparatură Medicală, aflat în subordinea Direcției de Sănătate Publică Arad, murit chiar în ziua de Crăciun.

El era internat în secția ATI 1 – non-COVID, a Spitalului Clinic Județean Arad.

Handra a fost confirmat pozitiv în urmă cu trei săptămâni şi a făcut o formă agresivă a bolii care a necesitat internarea sa în secția de terapie intensivă a spitalului COVID, unde a fost intubat.

După ultimul test negativ, pacientul a fost transferat la secția ATI non-COVID, însă plămânii săi au fost mult prea afectați şi, în cele din urmă, a decedat.

 

×
Subiecte în articol: COVID valentin handra
Parteneri
Horoscop 23 septembrie 2023. Gemenii se luptă cu probleme din trecut
x close