Antena 3 CNN Actualitate Locale Zilele Oraşului Alexandria | Concursuri, spectacole şi o provocare lansată de Antena 3 CNN

Zilele Oraşului Alexandria | Concursuri, spectacole şi o provocare lansată de Antena 3 CNN

Zilele orașului Alexandria adună de astăzi mii de locuitori la o sărbătoare a bucuriei.

de Mihaela Bîrzilă    |    23 Aug 2023   •   11:59

Vor fi concursuri, spectacole, dar și o provocare în premieră pregătită de Antena 3 CNN și Primăria Alexandria - zeci de familii vor intra într-o cursă inedită la finalul căreia vor descoperi comorile orașului. 

Treasure Hunt - Alexandria Express, un concurs de aventură și explorare urbană, îi va pune la încercare pe participanți cu probe neasteptate.

Deja oamenii sunt aliniați la start. S-au înscris, de exemplu, un tată cu cele două fiice, una se pregătește de un an școlar greu, clasa a 12-a, și vrea o provocare inedită înainte de bacalaureat, înainte de admiterea la facultate. O bunicuță s-a înscris cu cei doi nepoței.

Sunt grupuri de prieteni, colegi de școală, care cu ocazia aceasta sunt competitori, dar nu contează, provocarea i-a atras pe toți aici, la Centrul Muntifuncțional pentru Tineri din Alexandria.

Va fi un traseu plin de aventuri, cu indicii, care îi va purta pe concurenți prin zece locuri reprezentative ale orașului Alexandia. Locuitorii vor descoperi, de zilele orașului, că au o adevărată comoară aici, în orașul lor.

Organizatorii au pregătit un traseu de aproximativ patru kilometri. Sunt reguli stricte: nu au voie să trișeze, sunt spioni pe traseu, vor fi supravegheați și filmați.

Premiile sunt unele consistente. Vor putea pleca în vacanță, au echipamente de camping, biciclete, mingi.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close