Locomotivă sărită de pe şine din pricina viscolului. Cei aproximativ 120 de călători au fost preluaţi de o altă garnitură, la 4 ore de la incident

de A.M.P    |    26 Ian 2012   •   10:42
Locomotivă sărită de pe şine din pricina viscolului. Cei aproximativ 120 de călători au fost preluaţi de o altă garnitură, la 4 ore de la incident Foto: Mediafax
Update 14.40 - Pasagerii aflaţi în trenul IC 852, a cărui locomotivă a deraiat în apropiere de halta de mişcare Mostiştea (între staţiile Săruleşti-Fundulea), au fost preluaţi de trenul IR 1822-1.

Pentru repunerea pe şină a locomotivei şi a vagonului se intervine cu utilaje specifice. Până la remedierea situaţiei, circulaţia feroviară este închisă pe ambele fire între cele două staţii amintite.

Update 13.30 -
După 3 ore petrecute în vagoanele friguroase, călătorii trenului InterCity 582 Constanţa - Bucureşti Nord, deraiat  între Săruleşti şi Fundulea, mai au încă de îndurat. Potrivit consilierului CFR Călători Adrian Vlaicu, echipele de intervenţie sunt în drum spre garnitură.

O locomotivă a sărit de pe şine între Săruleşti şi Fundulea. Trenul InterCity 582 Constanţa - Bucureşti Nord, cu trei vagoane, a deraiat joi, la ora 10.30, în zonă de câmp din pricina viscolului puternic.

> VEZI AICI LISTA CU TRENURILE ŞI CURSELE AERIENE ANULATE

Un călător rămas blocat în trenul deraiat a declarat pentru Antena 3 că este vorba despre un
InterCity cu trei vagoane care efectua o cursă Constanţa - Bucureşti Nord. Acesta a menţionat că, din pricina viscolului puternic, locomotiva a sărit de pe şine şi a rupt firele de înaltă tensiune.

Peste 100 de călători au rămas în vagoanele friguroase, blocate în nămeţi.  

Potrivit unui comunicat CFR Călători, remis Agerpres, cei 120 de călătorii sunt în siguranţă.

> VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PÂNĂ DUMINICĂ

Trimite imagini surprinse de tine din mijlocul zăpezilor, sau dacă ai văzut ceva ieşit din comun
, spune-ne pe pagina de Facebook.

  • x close