Antena 3 CNN Actualitate Locuitorii din Sectorul 3 rămân fără apă caldă pentru patru zile

Locuitorii din Sectorul 3 rămân fără apă caldă pentru patru zile

Veşti proaste pentru locuitorii sectorului 3. Aceştia vor rămâne fără apă caldă din această seară şi până vineri seară din cauza înlocuirii unor vane pe Magistrala 2 Sud.

Locuitorii din Sectorul 3 rămân fără apă caldă pentru patru zile
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    27 Iul 2021   •   12:05

Lucrările efectuate de Termoenergetica, în aceste 4 zile, sunt necesare pentru îmbunătățirea agentului termic pe timp de iarnă în zona cartierului Titan.

Să ne amintim că în sezonul rece de anul trecut, locuitorii sectorului 3 au dus lipsă de mai multe ori de apă caldă şi au suferit de frig din cauza repetatelor avarii la conductele ce furnizează agent termic.

„Din cauza lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady, și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30.07.2021, ora 22:00”, se arată într-un comunicat al Termoenergetica.

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice”, mai transmite Termoenergetica.

Dispeceratele companiei municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

×
Subiecte în articol: sectorul 3 apă caldă locuitorii
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close