Antena 3 CNN Actualitate Loredana Groza la 51 de ani fără nicio operație estetică: ”Nu am silicoane, liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”

Loredana Groza la 51 de ani fără nicio operație estetică: ”Nu am silicoane, liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite artiste din România, neagă acuzațiile fanilor legate de faptul că ar avea operații estetice. ”Nu am niciuna! Am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare.”

Loredana Groza la 51 de ani fără nicio operație estetică: ”Nu am silicoane, liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2021   •   14:57

În ultimii ani, Loredana a fost des criticată ca ar fi recurs la operații estetice. însă artisata a negat de fiecare dată. Recent, vedeta a vorbit pe tema operațiilor estetice la Antena Stars, negând și de această dată.

"Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza pentru Antena Stars.

Replica Loredanei la criticile primite la piesa cu cei 10 regi ai manelelor

După lansarea piesei alături de Florin Salam și alți maneliști celebri vedeta a fost aspru criticată de către fani, care se declară dezamăgiți de artistă. 

Însă, Loredana mărturisește că nu se lasă afectată de criticile primite, ba din contră, susține că îi place să se reinventeze și pentru ea, orice nou proiect, este un pas înainte. Drept pentru care a mai lansat o piesă, alături de o mare parte dintre maneloștii din prima piesă.

"Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca... de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical.

Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap... reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite.

De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect. Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina", scrie Loredana pe rețelele de socializare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude”

"Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen.

Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină.Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare.

Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri. Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul, a declarat Loredana Groza, conform observatornews.ro.

×
Parteneri
Lista completă cu măsurile fiscale și ce impact vor avea în 2023 şi 2024
x close