Antena 3 CNN Actualitate Lovitură dură pentru Maria Olaru după dezvăluirile șocante despre bătăile primite de gimnaste la antrenamente

Lovitură dură pentru Maria Olaru după dezvăluirile șocante despre bătăile primite de gimnaste la antrenamente

Lovitură dură pentru Maria Olaru după dezvăluirile șocante despre bătăile primite de gimnaste la antrenamente
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Iun 2016   •   17:22

Maria Olaru a fost personajul central al acestei săptămâni în sportul românesc. Cartea sa autobiografică ”Preţul aurului. Sinceritate incomodă”, în care a dezvăluit câte ceva din duritatea sistemului de pregătire de la lotul naţional de gimnastică, a fost lansată sâmbătă, în aceeaşi zi în care fosta gimnastă a împlinit 34 de ani.

Dacă la lansările altor cărţi scrise de sportivi am văzut o mulţime de oameni din sport sau de foşti colegi ai autorului, de data aceasta lucrurile au stat altfel. Rememorarea şi recunoaşterea durităţii vieţii de sportiv şi felul în care aceasta a fost evocată în carte le-a făcut pe fostele colege să nu participe la lansarea volumului, chiar dacă majoritatea erau în ţară. Singura care a absentat motivat este Andreea Răducan, cea care în aceste zile conduce delegaţia României la Campionatele Europene de la Berna (Elveţia), scrie click.ro.

×
Subiecte în articol: maria olaru gimnastica sport
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close