Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, la Curtea Supremă: "Nu există niciun motiv să fiu considerat vinovat". Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru liberal

Ludovic Orban, la Curtea Supremă: "Nu există niciun motiv să fiu considerat vinovat". Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru liberal

Ludovic Orban, la Curtea Supremă: "Nu există niciun motiv să fiu considerat vinovat". Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru liberal
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Ian 2017   •   15:16

Update: "Aş prefera să nu mă pronunţ, eu am expus situaţia, faptul că nu am săvârşit infracţiunea de care sunt acuzat şi că nu am avut nicio intenţie să beneficiez de o sponsorizare ilegală. Şi nici să dau banii unor responsabili din televiziuni. Cererea mea a fost interpretată de dânsul ca o solicitare financiară. Nu există niciun motiv să fiu considerat vinovat. (...) Susţinerea reprezentantului DNA este slabă. Nu are nicio probă" , a declarat Ludovic Orban la ieşire de la Curtea Supremă.

Ştire iniţială: Un nou termen la Curtea Supremă pentru Ludovic Orban. Liberalul este acuzat că şi-a exercitat funcţia de lider politic pentru a obţine foloase necuvenite.

Orban ar fi încercat să obţină 50.000 de euro pentru a o plăti unor televiziuni, de la omul de afaceri de la Tiberiu Urdareanu, care să-i promoveze imaginea.

El n-a mai apucat sa intre in cursa electorală, pentru că procurorii DNA l-au pus sub acuzare. De fiecare dată, însă, Ludovic Orban a respins acuzaţiile care i-au fost aduse.

Acum, procurorii au cerut închisoare cu executare pentru liberal. Spun că s-a folosit de influenţă şi calitatea pe care o avea în partid şi a pus în pericol valorile sociale.  

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close