Antena 3 CNN Actualitate Cine este Mădălina Sorina Vlangăr, noua șefă a IPJ Constanța, numită de ministrul Predoiu să restructureze instituția "de sus în jos"

Cine este Mădălina Sorina Vlangăr, noua șefă a IPJ Constanța, numită de ministrul Predoiu să restructureze instituția "de sus în jos"

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunţat luni că noul şef interimar la IPJ Constanţa este comisarul-şef Mădălina Sorina Vlangăr.

Cine este Mădălina Sorina Vlangăr, noua șefă a IPJ Constanța, numită de ministrul Predoiu să restructureze instituția "de sus în jos"
Sursa foto: youtube.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Aug 2023   •   22:12

Potrivit ministrului, întreaga structură organizatorică la IPJ Constanţa va fi regândită şi adaptată amplorii fenomenului infracţional specific acestui judeţ şi o nouă echipă managerială de tranziţie va asigura operarea sistemului până când noua organizare va intra în funcţiune.

"O nouă echipă managerială va gestiona activitatea curentă şi va fi condusă de doamna comisar-şef Mădălina Vlangăr, actual director la centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, fost şef de brigadă de Combatere a Criminalităţii", a declarat Cătălin Predoiu, la MAI.

Mădălina Sorina Vlangăr, comisar–șef, este noul şef interimar al IPJ Constanţa.

Cine este Mădălina-Sorina Vlangăr

Mădălina-Sorina Vlangăr, comisar–șef, a ocupat funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Este ofițer de carieră, posedă o experiență internațională solidă și numeroase distincții internaționale, obținute ca urmare a activității desfășurate, scrie replicaonline.ro.

În perioada 2006-2008, a fost ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili (Timorul de Est), iar între 2010-2011, a fost consilier principal la Misiunea OSCE în Kosovo. Ulterior, în perioada 2011-2017, a deținut funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Spaniei (consilier diplomatic I).

De asemenea, Mădălina Vlangăr are o experiență importantă, dobândită în activitatea de combatere a criminalității organizate, ocupând de–a lungul carierei sale diferite poziții, atât în organizații la nivel european, cât și în structuri cu atribuții pe această zonă de activitate la nivel național (Șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, ofițer specialist în cadrul IGPR- Direcția Generală de Combatere a Criminalității Organizate).

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close