Antena 3 CNN Actualitate Mafia lemnului, atac devastator pe Valea Vaserului: cabană şi maşini incendiate, paznic sechestrat, un câine omorât şi zeci de focuri de armă

Mafia lemnului, atac devastator pe Valea Vaserului: cabană şi maşini incendiate, paznic sechestrat, un câine omorât şi zeci de focuri de armă

Indivizi încă necunoscuţi au incendiat o cabană şi mai multe maşini, au tras zeci de focuri de armă, au sechestrat un paznic şi au omorât un câine, după ce o firmă de pe Valea Vaserului a câştigat o licitaţie pentru o pădure din zonă.

de Vasile Dale    |    26 Mar 2023   •   10:13

Atacul mafiot a avut loc noaptea trecută la sediul unei firme de pe Valea Vaserului, în oraşul Vişeu de Sus din judeţul Maramureş. Recent, firma a câştigat o licitaţie de pădure, în dauna altor firme care au participat şi au pierdut.

Potrivit primelor informaţii, suspecţii au dat foc unei cabane, au tras aproximativ 40 de focuri de armă, l-au sechestrat pe paznic şi au omorât un câine de pază.

De asemenea, două dintre utilajele forestiere, precum şi un autoturism de teren au fost incendiate.

Totul ar fi pornit de la o licitaţie pentru exploatarea unei păduri din Valea Vaserului, câştigată de firma atacată noaptea trecută.

Potrivit unor informaţii, suspecţii ar fi fost înarmaţi cu mitraliere aduse ilegal din Ucraina.

Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru a-i identifica şi prinde pe mafioţii care au comis atacul.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close