Antena 3 CNN Actualitate Maraton de ediţii speciale, cu transmisiuni în direct, la Antena 3, în ziua de Paşte

Maraton de ediţii speciale, cu transmisiuni în direct, la Antena 3, în ziua de Paşte

Antena 3 vă aduce un spectacol minunat în zilele de sărbătoare. Veţi putea petrece Paştele alături de noi şi de invitaţii nostri speciali. Vă asteaptă concerte extraordinare şi interviuri cu cei mai iubiţi români.

Maraton de ediţii speciale, cu transmisiuni în direct, la Antena 3, în ziua de Paşte
de Alin Tarnovschi    |    30 Apr 2021   •   11:02

Florin Piersic, Dan Negru, Nicolae Botgros, Vasile Muraru sau Orchestra Simfonica Bucureşti vor aduce bucuria în casele dumneavoastră în acest final de săptămână.

Nicolae Botgros, celebrul dirijor din Republica Moldova, împreună cu Orchestra Lăutarii deschid sezonul de distracţie la Antena 3 în zilele de Paşte. Veţi urmări în acest weekend concerte extraordinare care vă aduc garantat voia bună în case.

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiţi români, vine la Antena 3 în ziua de Paşte. Vă aduce poveşti neştiute de pe platourile de filmare, dar şi din viaţa personală.

Veţi râde cu lacrimi atunci când Vasile Muraru, Valentina Fătu şi invitaţii lor vor fi pe ecrane. Au pregătit ceva cu totul special pentru sărbătorile pascale şi promit să fie cea mai bună porţie de amuzament pe care aţi avut-o în ultima vreme.

Dan Negru revine şi el la Antena 3 cu poveşti incredibile.

Celebrul prezentator de televiziune a adunat de-a lungul vremii mărturii uluitoare despre vedete şi nu numai.

Sâmbătă seara, Lumina de la Ierusalim ajunge în ţară în direct la Antena 3. Iar la miezul nopţii veţi vedea în direct momentul cel mai important al sărbătorii pascale, atunci când preoţii vor chema credincioşii să ia Lumina sfântă.

Va fi un maraton de ediţii speciale, cu transmisiuni în direct din punctele-cheie ale creştinismului, atât din străinătate cât şi din ţară. Iar totul va fi încununat cu un concert de excepţie al Orchestrei Simfonice Bucureşti, alături de artişti precum Paula Seling, Marcel Pavel sau Aurelian Temisan.

×
Subiecte în articol: Paște 2021 Antena 3
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close