Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: ”Nu putem lăsa ca în Sectorul 1 să planeze suspiciunea de fraudă electorală”

Marcel Ciolacu: ”Nu putem lăsa ca în Sectorul 1 să planeze suspiciunea de fraudă electorală”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că a demarat acțiunea de strângere de semnături împotriva actualului primar al Sectorului 1, Clotilde Armand și că urmăreşte îndeaproape şi presupusă fraudă electorală comisă de Clotilde Armand la alegerile locale, urmând să se implice abia după raportul procurorului SIIJ.

Marcel Ciolacu: ”Nu putem lăsa ca în Sectorul 1 să planeze suspiciunea de fraudă electorală”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    26 Iul 2021   •   23:46

„Mergem înainte cu strângerea de semnături. Așteptăm și decizia privind SIIJ, așteptăm opinia procurorului și ne vom implică și noi după aceea. Eu cred că se vor strânge semnăturile, dar totuși instituțiile trebuie să spună care e adevărul, nu putem lasă că în sectorul 1 să planeze suspiciuni de fraudă electorală.”, a afirmat Ciolacu, luni seară la Romania TV.

Marcel Ciolacu a mai precizat că România nu va primi nici un ban din PNRR în acest an, catalogând țară noastră drept „rușinea Europei”. Acesta a precizat că anul viitor România o să fie vizitată de o delegaţie a FMI, urmând că în ţara noastră să fie impuse măsuri pentru acoperirea deficitului bugetar.

„Toate aceste angajamente europene ar trebui să se vadă în nivelul de trăi,. E exclus că anul acesta să prindem vreun ban din PNRR, deja și liderii coaliției anunță asta. Vom fi rușinea Europei, în ultimele 5 state cu PNRR aprobat. Sunt zeci de pagini de întrebări, sunt reforme aberantre, dar nu se mai vorbește decât de congrese”, a declarat Ciolacu.

Șeful PSD acuză coaliția de guvernare de eșecul campaniei de vaccinare afirmând că „ne prinde valul 4 cu 30% vaccinați”.

„Avem și eșecul vaccinării. L-am auzit pe domnul Braba, noi suntem penultimul stat european, ne prinde valul 4 cu 30% vaccinați, iar acum cică Biserica e de vină, nu ei că nu sunt credibili și nu au niciun plan. Nu au nicio reținere, trec cu buldozerul peste noi, nu explică nimic, sunt peste 50 de miliarde împrumutate, nimeni nu știe unde sunt, iar acum, cu această datorie imensă, totul va fi blocat. Veți vedea că la anul va veni și FMI, vor fi și tăieri, normal”, a completat liderul social-democraților.

Ciolacu anunță că va sesiza Direcția Națională Anticorupție, acuzând guvernarea că a făcut achiziții defectuase care ar fi adus sume importante în buzunarul unora.

„Ei se laudă cu creșterea economică, dar e normal, după descreșterea din pandemie. E o bătaie de joc, avem milioane de teste care nu mai sunt bune, că sunt raportate la altă tulpină. Este un jaf că la Unifarm, vom merge la DNA pentru a cere să aflăm și noi cât am stat în casă cine a furat și cine s-a îmbogățit”, a menționat Ciolacu.

Liderul PSD a mai spus că vor fi proteste de stradă.

„Vom vedea ce se va întâmplă și la rectificare, sper că nu se vor face diferențe între partidele din care sunt aleșii locali, iar dacă se vor face, sigur vom ieși în Piață Victoriei. Veți vedea că nu vor mai suportă românii toată această batjocură și acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS. Domnul Citu ar trebui să cheme și aleșii locali ai celui mai mare partid politic din România, care are și cei mai mulți primari.”, a precizat liderul PSD Marcel Ciolacu, luni seara la România TV.

 

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close