Antena 3 CNN Actualitate Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, arestat preventiv

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, arestat preventiv

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, arestat preventiv
15 Sep 2016   •   18:51

Îmbrăcat la costum, Mario Iorgulescu s-a prezentat la judecată. Flancat de fratele tatălui său, încă zâmbea. Ceilalţi trei bărbaţi acuzaţi că au sechestrat şi bătut un tânăr până l-au băgat în spital au intrat în sală glonţ. Ultimul, Marcel Pascu, a venit de mână cu iubita - o fostă asistentă tv.

Marcel Pascu, cunoscut în lumea interlopă drept Marco Calu, împreună cu tatăl lui şi o altă rudă l-ar fi ajutat pe Mario Iorgulescu să sechestreze un tânăr.

Victima susţine că totul ar fi pornit de la o datorie pe care fiul preşedintelui Ligii Profesioniste ar fi avut-o la el şi pe care ar fi uitat să i-o returneze. Enervat că i s-a cerut să-şi achite datoriile, Mario ar fi plătit. Cu bâta şi cu săbiile, arme care au fost confiscate de mascaţi, la percheziţii.

Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de fotbal, n-a mai scos capul în lume de când a apărut scandalul cu fiul lui.

Victima lui Mario susţine că a fost bătută ore în şir şi că atunci când a cedat a fost readus în simţuri cu găleţi de apă, într-un apartament în care l-ar fi atras chiar Mario Iorgulescu.

Tânărul a povestit că Iorgulescu junior şi ceilalţi tovarăşi l-ar fi lovit chiar şi cu ciocanul de şniţele. L-ar fi bătut în două rânduri: prima dată pentru că şi-a cerut înapoi banii daţi cu împrumut, a doua oară, că ar fi luat 50.000 ca să renunţe la plângere, dar nu a făcut-o şi şi-a mai cumpărat şi maşină nouă din banii primiţi.

Nu le-a folosit prea mult, pentru că magistraţii au decis să-i aresteze. Toţi cei implicaţi în bătaie rămân acum 30 de zile după gratii. Mario Iorgulescu intenţiona să se stabilească în Elveţia, acolo unde a şi studiat. Acum are o altă grijă. Riscă închisoarea de la 3 la 10 ani.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close