Antena 3 CNN Actualitate Martor la scandalul lui Boureanu cu poliţiştii: „A căzut lat pe asfalt, plin de sânge! A crezut că a murit”

Martor la scandalul lui Boureanu cu poliţiştii: „A căzut lat pe asfalt, plin de sânge! A crezut că a murit”

Martor la scandalul lui Boureanu cu poliţiştii: „A căzut lat pe asfalt, plin de sânge!  A crezut că a murit”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    09 Iun 2017   •   10:16

Cristian Boureanu este la un pas de arest după ce a lovit un polițist. Fostul deputat s-a crezut mai presus de lege și a făcut un circ incredibil în momentul în care șoferul său a fost oprit la un control de rutină. Politicianul a coborât din mașină, a început să injure oamenii legii, după care a lovit unul dintre polițiști. Mai mult, i-a prins și degetele mâinii la ușa mașinii. Agenții de la rutieră l-au încătușat și l-au dis direct la secția de poliție.

„Joi noapte, Cristi şi Laura se întorceau de la restaurant, când au fost opriţi în trafic de poliţişti pe motiv că i-ar fi claxonat pe oamenii legii. Cristi era în dreapta pentru că băuse şi nu s-a urcat la volan aşa. În momentul în care poliţistul s-a apropiat de maşină a început să-l înjure pe Cristi, să tragă de el şi să-i spună că îi arată el şmecherie dacă vrea. L-a pus să coboare şi i-a cerut actele. A primit un pumn în barbă şi a căzut lat pe asfalt, plin de sânge. S-a ales cu lovituri la cap. Are un mare cucui! Atunci, iubita lui a început să ţipe şi a fost la un pas să cadă din picioare. A crezut că a murit! Erau patru echipaje de poliţie şi nimeni nu intervenea. Laura a fost şi ea bruscată şi i s-a smuls telefonul din mână când a încercat să filmeze incidentul. Fata a fost împinsă de oamenii legii şi era traumatizată când au dus-o la secţia de poliţie. Cristi a fost transportat cu o ambulanţă la spital şi de la două noaptea nimeni nu mai ştie nimic de el pentru că are telefonul descărcat", a declarat pentru click.ro un apropiat al celor doi care a asistat la tot scandalul. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close