Antena 3 CNN Actualitate Mascaţii au năvălit din greşeală în casa unui afacerist: Îl căutau pe fiul lui Nuţu Cămătaru

Mascaţii au năvălit din greşeală în casa unui afacerist: Îl căutau pe fiul lui Nuţu Cămătaru

Mascaţii au năvălit din greşeală în casa unui afacerist: Îl căutau pe fiul lui Nuţu Cămătaru
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2010   •   12:33

Incident jenant pentru mascaţii de la poliţie. Aceştia au năvălit, din greşeală, în locuinţa unui om de afaceri din comuna ilfoveană Ghermăneşti.După ce i-au dărâmat poarta omului şi i-au spart geamurile de la casă, mascaţii şi-au dat seama că greşiseră adresa. Ei îl căutau de fapt pe fiul lui Nuţu Cămătaru, informează Adevărul.

Totul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.00. După ce au năvălit în locuinţa omului de afaceri, poliţiştii i-au spus acestuia că deţin un mandat de percheziţie şi caută obiecte interzise la vânzare.

„M-am trezit cu ei peste mine în dormitor. Am crezut că sunt hoţi. Am coborât la parter şi l-am văzut pe fiul meu de 17 ani, întins pe jos, cu arma la cap. Am înlemnit. Mi-au spus că sunt de la Poliţia Capitalei şi caută obiecte interzise la vânzare”, a declarat omul de afaceri pentru Adevărul.

Ulterior, mascaţii i-au explicat omului că de fapt îl caută pe Nuţu Balint, fiul lui Nuţu Cămătaru, urmărit general pentru tentativă de omor. După ce au întocmit un proces verbal, şi-au cerut scuze şi au plecat.

„Nu îl cunosc pe acest om de care vorbeau poliţiştii. Consider însă că imaginea noastră a fost cumva pătată. Comunitatea în care trăim este destul de mică. Acum vecinii or să creadă că suntem infractori. Fiul meu este şocat. A plecat la şcoală, dar se simţea foarte rău. A stat cu arma la tâmplă, nu este un lucru obişnuit” a mai declarat omul de afaceri.

 

 

×
Subiecte în articol: om de afaceri nutu camataru mascati
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close