Antena 3 CNN Actualitate Mascaţii confundă din nou adresa: Au năvălit din greşeală în casa unui constănţean

Mascaţii confundă din nou adresa: Au năvălit din greşeală în casa unui constănţean

Mascaţii confundă din nou adresa: Au năvălit din greşeală în casa unui constănţean
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Dec 2010   •   17:52

Mascaţii o comit din nou. După ce luna trecută casa unui afacerist din Ilfov a fost spartă din greşeală de mascaţi, acum un bărbat din Constanţa susţine că trupele speciale ale Jandarmeriei i-au spart uşa locuinţei.... tot din greşeală. Incidentul a avut loc în timpul unei acţiuni pentru identificarea unor persoane implicate în contrabanda de ţigări şi alcool, informează Mediafax.

Mascaţii au mers într-un suflet pe strada Mihai Eminescu din municipiul Constanţa, unde credeau că se află unul dintre cei suspectaţi de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă. Spre surprinderea lor, locuinţa era goală. Când au realizat că au greşit casa, trupele speciale au plecat.

Chiar dacă nu era locuită, casa era monitorizată de o firmă de pază, ai cărei angajaţi au ajuns în zonă la scurt timp după ce fusese declanşată alarma. Proprietarul locuinţei, un om de afaceri din Constanţa, a depus plângere pentru distrugere, întrucât uşa casei a fost complet distrusă în timpul acţiunii jandarmilor.

Ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor şi ofiţeri DGA au realizat, marţi, la Constanţa, zeci de percheziţii pentru destrămarea unei reţele de contrabandă de ţigări şi băuturi alcoolice. Autorităţile au confiscat peste 280.000 de pachete cu ţigări, 145 de sticle de vin fără timbru fiscal, 65 de sticle de şampanie fără timbru fiscal, mai multe sticle de whisky netimbrate, peste 90.000 de lei, 420 de euro şi 100 de dolari. Cinci persoane sunt cercetate în acest caz pentru contrabandă şi evaziune fiscală.

 

 

×
Subiecte în articol: mascati om de afaceri plangere
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close