Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: "Cred că lui Huidu i-ar face bine să vadă pârnaia pe dinăuntru, multe în capul lui se vor reaşeza"

Badea: "Cred că lui Huidu i-ar face bine să vadă pârnaia pe dinăuntru, multe în capul lui se vor reaşeza"

Badea: "Cred că lui Huidu i-ar face bine să vadă pârnaia pe dinăuntru, multe în capul lui se vor reaşeza"
Sursa foto: Foto: Antena3
02 Iul 2012   •   23:50

Mircea Badea a răspuns în emisiunea În gura presei din această seară sutelor de comentarii prin care a fost acuzat că îi ia apărarea lui Şerban Huidu.

"Este o mare prostie să faci comparaţie între cazul lui Năstase şi cazul lui Huidu. Când cineva vrea să fure nişte bani, el nu fură nişte bani din greşeală, dar când se întâmplă un accident de circulaţie, acela nu îşi propune să omoare nişte oameni în acea zi. Asta este diferenţa dintre cei doi."


"Când se întâmplă să depăşeşti viteza legală şi să intri pe contrasens, ar trebui să te gândeşti că este posibil să nu vină un fraier pe care să îl omori tu, ci să vină un şmecher cu un TIR de exemplu, care să te omoare el pe tine".

"Legea face diferenţa între crimă şi accident. Aici este vorba de omor din culpă, el nu a vrut să omoare oamenii aceia."

"Eu nu îl apăr pe Huidu, îl iubesc atât de mult... ca şi pe Băsescu. Eu pot să spun că îl urăsc pe Huidu, îl detest chiar, dar încerc să îmi păstrez o fărâmă de umanitate, în sensul raţiunii. Nu ştiu dacă sentinţa a fost sau nu una corectă. Cred că lui Huidu personal i-ar face bine să vadă pârnaia pe dinăuntru, ca să înţeleagă că e bine şi cu şmecheria, e bine şi cu prostia, e bine şi cu cretineala, dar parcă nu e aşa de bine. Poate dacă ar vedea o celulă pe dinăuntru pentru o perioadă, multe în capul lui se vor reaşeza. Poate i-ar face chiar bine. "


×
Subiecte în articol: În gura presei Serban Huidu crima accident
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close