Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Deci există imbecili pe care-i preocupă dacă-şi va relua Huidu emisiunea?

Badea: Deci există imbecili pe care-i preocupă dacă-şi va relua Huidu emisiunea?

Badea: Deci există imbecili pe care-i preocupă dacă-şi va relua Huidu emisiunea?
18 Oct 2011   •   00:06

Mircea Badea a vorbit în ediţia de luni a emisiunii "În gura presei" despre modul în care este perceput de mulţi reprezentanţi ai presei, ceea ce i s-a întâmplat lui Şerban Huidu, care a fost implicat în accidentul rutier din Timiş, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Badea consideră că faptul că unii îşi pun întrebări de genul "Oare îşi va mai relua Huidu emisiunea?" şi "Cum va trece Huidu de această dramă?" este o dovadă de ticăloşie, deoarece există aspecte mult mai importante de care ar trebui să se ţină cont.

"Ce mai observ la presa din România este lipsa completă de decenţă. 'Este distrus, e la pământ!'  Am mai spus-o, bine că nu e sub pământ. De la pământ te poţi ridica, de sub pământ nu te mai poţi ridica. 'Oare ce se va întâmpla cu el?' [...] Prieteni, trei oameni încă nu s-au răcit bine. Să stau acuma şi să-mi fac calcule în ce stare psihică e Huidu? [...] Şi cea mai ticăloasă dintre toate: 'Oare îşi va relua emisiunea?' Poftim? Deci există imbecili pe care-i preocupă dacă-şi va relua Huidu emisiunea? Mi se pare o ticăloşie, o mizerie fără de margini, o lipsă de decenţă să ai preocupări de acest gen când nu s-au răcit ăia bine. Stai puţin măcar să treacă două, trei zile, să moară mortul cum ar veni! Huidu e în afara oricărui pericol, n-a păţit nimic, nici el, nici soţia, nici copiii!", a comentat Badea.

 





×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close