Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Tudor Popescu, dat afară de la Digi 24: "Ar fi trebuit să mă despart de mult de ei"

Cristian Tudor Popescu, dat afară de la Digi 24: "Ar fi trebuit să mă despart de mult de ei"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunțat, marţi, că a fost concediat de postul Digi 24. 

Cristian Tudor Popescu, dat afară de la Digi 24: "Ar fi trebuit să mă despart de mult de ei"
Sursa foto: Hepta | Mediafax_Foto-Valentina_Sarosi
de Milena Niță    |    07 Iun 2022   •   15:52

CTP susţine că ar fi trebuit să se despartă mai demult de postul TV, iar ultima emisiune a fost cea de vineri, 3 iunie, la decizia instituţiei.

Cât despre motiv, "Diagnosticele puse în emisiunea Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala".

Cristian Tudor Popescu: "Diagnosticele puse în Cap Limpede, considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala"

"Diagnosticul – mai dăunător decât boala

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. 

Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

CTP: "Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24"

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă "transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. 

Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu", a scris gazetarul Cristian Tudor Popescu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close