x close

Ediţia specială "Vorbe grele" cu Iuliana Tudor "se amână, nu se contramandează". Vezi ce au declarat vedeta TVR şi Victor Ciutacu

de Antena3.ro    |    19 Ian 2012   •   12:23
Ediţia specială "Vorbe grele" cu Iuliana Tudor "se amână, nu se contramandează". Vezi ce au declarat vedeta TVR şi Victor Ciutacu 429 Foto: Intact Images

Vedeta TVR Iuliana Tudor şi Victor Ciutacu au promis telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii „Vorbe Grele”. Iniţial aceasta a fost programată pentru luna ianuarie, însă din cauza evenimentelor apărute pe scena politică, cei doi realizatori tv au decis că este mai bine să amâne emisiunea.

„Victor Ciutacu mi-a lansat această invitaţie în urmă cu ceva timp. Am acceptat-o bucuroasă, însă evenimentele de pe scena politică ne-au făcut pe amândoi să ne gândim că ar fi mai bine să amânăm emisiunea. Consider că este un gest firesc ca atunci când cetăţenii ţării se confruntă cu o realitate haotică, talk-show-urile să le prezinte realitatea politică a ţării. Le mulţumesc tuturor acelora care mi-au trimis mesaje, arătându-se interesaţi de această ediţie specială. Emisiunea va avea loc, rămâne doar să ne potrivim agendele pentru perioada următoare”, a declarat Iuliana Tudor.

La rândul său, Victor Ciutacu a declarat că imediat după stabilizarea socială, telespectatorii emisiunii Vorbe rele vor avea parte, pe Antena 3, de un regal. "Ediţia specială promisă se amână, nu se contramandează", a declarat Victor Ciutacu. "Mă bucur că Iuliana Tudor, dincolo de înţelegerea şi bunul-simţ de care a dat dovadă, a demonstrat că este jurnalist cu J", a mai spus realizatorul emisiunii Vorbe Grele.

Citeşte mai multe despre:

victor ciutacu Iuliana Tudor Vorbe Grele Antena 3
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati