Antena 3 CNN Actualitate Media Eurovision 2017. Mesaj de ultimă oră al reprezentanților României la Eurovision 2017

Eurovision 2017. Mesaj de ultimă oră al reprezentanților României la Eurovision 2017

Eurovision 2017. Mesaj de ultimă oră al reprezentanților României la Eurovision 2017
11 Mai 2017   •   16:40

Eurovision 2017 Alex Florea, care va cânta alături de Ilinca Băcilă în a doua semifinală Eurovision 2017, joi, a declarat că, în opinia lui, în show-ul în care juriul a notat concurenţii pentru România "a ieşit totul perfect". Eurovision 2017. În semifinala de joi, cei doi artişti români vor interpreta "Yodel It!", concurând alături de reprezentanţi din 17 ţări. Eurovision 2017

Eurovision 2017 Doar zece în finală

Eurovision 2017 Din cei 18 pretendenţi la un loc în finală, doar 10 vor primi şansa de a cânta şi sâmbătă, în show-ul în urma căruia va fi ales câştigătorul trofeului Eurovision 2017. Artiştii sunt selectaţi, în ponderi egale, de un juriu de specialitate şi de public - care se exprimă prin televot. 

În a doua semifinală Eurovision, publicul va vota pentru artistul preferat, când se va spune "Start Vot!" la Kiev. Juriile de specialitate din ţările participante deja au votat, miercuri, după spectacolul difuzat special pentru juraţi din Centrul Internaţional de Expoziţii din capitala Ucrainei. Opţiunea specialiştilor rămâne secretă până joi seara, când vor fi anunţate rezultatele finale. 

Eurovision 2017 Cum s-a modificat conceptul artistic

Eurovision 2017 Alex Florea a vorbit, de asemenea, despre tunurile ce fac parte din scenografia show-ului reprezentanţilor României şi despre modul în care spaţiul scenei de la Kiev a influenţat spectacolul conceput pentru artiştii români. 

Eurovision 2017 "Elementul cel mai greu de calibrat în show-ul nostru a fost tunul, încă de la primele repetiţii în Kiev. Ne-am lovit de o scenă foarte mică, pe rotund, şi care, din păcate, nu ne-a permis să facem o mişcare mult mai elastică, explozivă, expansivă şi a trebuit să schimbăm scenografia de trei ori. Chiar şi la repetiţia de ieri, cea cu juriul, am avut foarte mari emoţii pentru mişcarea mea", a spus artistul. 

Eurovision 2017 Măsuri de siguranță

Eurovision 2017 De asemenea, Alex Florea a vorbit şi despre influenţa organizatorilor asupra spectacolului, din motive de siguranţă. 

'Organizatorii ne-au oprit mai multe mişcări, pentru siguranţă, printre care şi aceea în care eu mă urc pe tun în timp ce el se deplasează. A trebuit să regândesc săritura mea şi am avut foarte mari emoţii, chiar şi la repetiţia de ieri dimineaţă. Mă bucură că în show-ul care a contat cel mai mult şi unde juriul a punctat a ieşit totul perfect", a spus el. 

Eurovision 2017 Cum a fost la repetiții

Eurovision 2017 Alex Florea a adăugat că la repetiţia de miercuri, anterioară show-ului pentru juriu, a avut probleme tehnice. "La repetiţia de la ora patru, cea de dinaintea celei cu juriu, am avut probleme cu căştile. Aproape imediat ce am început repetiţia mi-au căzut căştile. Aş fi putut să le pun înapoi în ureche, dar m-am temut că se va vedea momentul pe scenă. Aşa că am preferat să merg înainte", a afirmat el. 

Înaintea intervenţiei fiecărui artist în show-ul Eurovision este prezentat un "postcard" - un filmuleţ care îi are ca protagonişti pe cântăreţii ce urmează să urce pe scenă. 

Eurovision 2017 Cum a fost filmat postcardul

Eurovision 2017 Florea a vorbit şi despre crearea acestui postcard. "Filmarea postcardului a fost foarte obositoare. Iniţial, trebuia să dureze trei ore şi a durat opt. Totul se întâmpla chiar înaintea unei zile importante. Ne-a deranjat puţin, dar ceea ce ne bucură este că a ieşit un postcard de milioane", a spus el. 

Artiştii care cântă joi în cea de-a doua semifinală Eurovision 2017 sunt, în ordinea intrării în show: Tijana Bogićević (Serbia), cu "In Too Deep"; Nathan Trent (Austria), cu "Running On Air"; Jana Burceska (Macedonia), cu "Dance Alone"; Claudia Faniello (Malta), cu "Breathlessly"; Ilinca şi Alex Florea (România), cu "Yodel It!"; OG3NE (Olanda), cu "Lights and Shadows"; Joci Pápai (Ungaria), cu "Origo"; Anja (Danemarca), cu "Where I Am"; Brendan Murray (Irlanda), cu "Dying to Try"; Valentina Monetta şi Jimmie Wilson (San Marino), cu "Spirit of the Night"; Jacques Houdek (Croaţia), cu "My Friend"; JOWST (Norvegia), cu "Grab The Moment"; Timebelle (Elveţia), cu "Apollo"; Naviband (Belarus), cu "Story of My Life"; Kristian Kostov (Bulgaria), cu "Beautiful Mess"; Fusedmarc (Lituania), cu "Rain Of Revolution"; Koit Toome & Laura (Estonia), cu "Verona" şi IMRI (Israel), cu "I Feel Alive". 

Eurovision 2017 Cine s-a calificat deja

Eurovision 2017 În finala de sâmbătă deja au fost calificaţi 10 artişti din prima semifinală, şi anume reprezentanţii următoarelor ţări: Republica Moldova, Grecia, Suedia, Portugalia, Polonia, Armenia, Australia, Cipru, Azerbaidjan, Belgia. 

În finala de sâmbătă vor intra automat reprezentanţii "Marelui 5" - Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie - şi reprezentanţii ţării gazdă - Ucraina. Eurovision 2017 are loc la Kiev şi se desfăşoară sub sloganul "Celebrate Diversity" - "Celebrăm diversitatea"

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Eurovision 2017 Eurovision
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close