Antena 3 CNN Actualitate Media Fostă prezentatoare TV, lovită din nou de cancer: „Trebuie să stau izolată timp de 10 zile”

Fostă prezentatoare TV, lovită din nou de cancer: „Trebuie să stau izolată timp de 10 zile”

Fostă prezentatoare TV, lovită din nou de cancer: „Trebuie să stau izolată timp de 10 zile”
11 Sep 2017   •   16:52

Lovitură uriașă pentru o fostă prezentatoare TV. Dana Deac, fostă directoare a Televiziunii Române, luptă din nou împotriva cancerului.

Prima dată, Dana Deac a aflat că are cancer la sân, în 2008, iar de atunci a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale şi luni de spitalizare.

„Aș schimba modul de viață. Emoțiile negative nu trebuie să te copleșească. Trebuie să mergi la un psiholog. Am apelat la un psiholog și sfătuiesc pe toată lumea să facă asta. Aveam 45 de ani când am aflat de cancer. Ideea este să fii echilibrat. Trebuie să ne iubim mai mult. Am avut noroc de prieteni. Nu toată lumea are noroc să se opereze în altă parte. Eu simt că mă iubește Dumnezeu. Eu nu am vrut să mă expus. Fiul meu Vlad a fost alături de mine. Vlad are 27 de ani. Urmează să stau 10 zile izolată. Am emoții, normal chiar dacă s-a mai întâmplat de 4 ori. Este a cincea oară. Am avut emoții atunci când medicul meu m-a sunat să facem operația de urgență”, a declarat Dana Deac la Pro TV.

×
Subiecte în articol: cancer la san cancer
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close