Antena 3 CNN Actualitate Media Găinuşă, în drum spre Huidu: "O să scape. Mă îngrijorează ce o să fie după"

Găinuşă, în drum spre Huidu: "O să scape. Mă îngrijorează ce o să fie după"

Găinuşă, în drum spre Huidu: "O să scape. Mă îngrijorează ce o să fie după"
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Dec 2010   •   12:06

Mihai Găinuşă este optimist în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale colegului său Şerban Huidu, însă se declară îngrijorat în ceea ce priveşte evoluţia ulterioară a stării sale de sănătate. Acesta a declarat pentru Gândul că a plecat joi dimineaţă la Innsbruck pentru a fi alături de familia prietenului său. Huidu se află internat acolo de miercuri, în urma unui grav accident suferit pe o pârtie de schi.

Contactat de sursa precizată, Mihai Găinuşă a declarat că Huidu "o să scape" şi că "norocul lui este că a avut cască". Colegul lui Huidu mai susţine că nu ştie cum i s-a putut întampla un asemenea accident acestuia, în condiţiile în care "este un schior foarte bun".

"Mă îngrijorează ce o să fie după", a mai spus Mihai Găinuşă.

Prezentatorul de televiziune Şerban Huidu a fost internat miercuri la un spital din Austria după ce a suferit un grav accident pe o pârtie de schi. Huidu a încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac.

În urma impactului, Şerban Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost dus urgent cu elicopterul la spitalul universitar din Innsbruck. Medicii i-au indus starea de comă, pentru a-i putea acorda îngrijirile medicale necesare.

Prezentatorul de televiziune Şerban Huidu se află în continuare în comă indusă, după accidentul petrecut miercuri pe o pârtie de schi din Austria. Huidu a încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. Starea de sănătate a acestuia s-a stabilizat în cursul nopţii, iar medicii urmează să hotărască, joi, dacă îl vor opera.

×
Subiecte în articol: Serban Huidu accident schi internat
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close