Antena 3 Actualitate Media Iuliana Tudor și secretele căsniciei sale de 21 ani: „Pe soțul meu îl iert…”

Iuliana Tudor și secretele căsniciei sale de 21 ani: „Pe soțul meu îl iert…”

26 Noi 2017   •   16:16
Iuliana Tudor și secretele căsniciei sale de 21 ani: „Pe soțul meu îl iert…”
Sursa foto: Foto: Facebook/Iuliana Tudor

Este căsătorită de 21 de ani, iar Iulia Tudor recunoaște că de-a lungul timpului a învățat cum să mențină un mariaj reușit.

„Pe soțul meu îl iert, pentru că într-o căsnicie de 21 de ani cât avem noi, se întâmplă, sigur, să trecem și prin episoade. Suntem chiar o pereche normală, nu trăim într-un rai zilnic. Și nu cred că trăiește cineva așa, dar cred că este important să știi când să faci un pas înapoi și să treci peste lucruri, care nu sunt grave și de netrecut. De cele mai multe ori și cred că orice cuplu spune asta, când vin copiii, cei doi se contrazic în anumite privințe, așa e și la noi. A fost mai greu până ne-am așezat în primii 2 ani cu regulile. Eu am avut așa o atitudine un pic mai strictă față de Tudor, soțul meu e un pic mai permisiv și de aici, vedeți, s-au născut secvențe în care eu a trebuit să iert lucruri care poate nu se întâmplau cum aș fi vrut eu, dar poate că e doar ceea ce mi se pare mie, poate că adevărul lui e la fel de valabil și de corect. Apar astfel de neînțelegeri și e firesc să trecem peste ele”, a declarat, pentru Libertatea, Iuliana Tudor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close