Antena 3 CNN Actualitate Media Medici: Şerban Huidu se va trezi complet peste cel puţin o zi. Este din ce în ce mai conştient

Medici: Şerban Huidu se va trezi complet peste cel puţin o zi. Este din ce în ce mai conştient

Medici: Şerban Huidu se va trezi complet peste cel puţin o zi. Este din ce în ce mai conştient
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Ian 2011   •   12:33

Starea lui Şerban Huidu s-a îmbunătăţit considerabil în ultimele 24 de ore. Specialiştii care îl tratează sunt optimişti şi speră că realizatorul tv se va recupera total.

Huidu a fost victima unui accident de schi si a fost plasat în comă artificială, din care doctorii îl trezesc în această perioadă. Potrivit comunicatului dat în urmă cu câteva minute, Şerban Huidu este din ce în ce mai conştient, vorbeşte şi chiar a mâncat puţin.

Doctorii sunt extrem de mulţumiţi de evoluţia pacientului lor, dar precizează că - după un accident ce putea să-i fie fatal - Şerban Huidu se simte încă slăbit, are nevoie de repaos şi trebuie monitorizat. Ca urmare, va mai rămâne la terapie intensivă.

Şerban Huidu este pe calea cea bună, spun medicii de la Spitalul din Innsbruck. Realizatorul TV s-a trezit, s-a ridicat din pat şi chiar a schimbat cîteva vorbe cu soţia şi cu doctorii.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Innsbruck spune că starea de sănătate a lui Şerban Huidu se ameliorează treptat.

Va mai dura însă cel puţin o zi pînă cînd realizatorul TV îşi va reveni complet din coma indusă.

În funcţie de rezultatele analizelor, la începutul săptămânii viitoare Huidu ar putea fi mutat de la secţia de terapie intensivă.

 
 

×
Subiecte în articol: Serban Huidu medici spital doctori Austria
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close