Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea, salutat de un grup de alpinişti care se uită la "În gura presei" pe Mont Blanc

Mircea Badea, salutat de un grup de alpinişti care se uită la "În gura presei" pe Mont Blanc

Mircea Badea, salutat de un grup de alpinişti care se uită la "În gura presei" pe Mont Blanc
de N.B.    |    16 Aug 2011   •   23:46

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea este salutat de un grup de alpinişti care au ajuns pe Mont Blanc, unde au vizionat o ediţie a emisiunii "În gura presei".

Cei care l-au salutat pe realizatorul "În gura presei" de la aproape 5.000 de metri înălţime sunt Adrian Fako, Tiberiu şi Bogdan Pintilie. Ei se pregătesc de o nouă expediţie, în munţii Himalaya, de această dată. Ei vor încerca să escaladeze vârful Cho Oyu, al şaselea cel mai înalt din lume, având o înălţime de 8.021 de metri. Mai multe detalii despre expediţiile acestui grup puteţi găsi pe http://www.himalaya2011.com/.

Adrian Fako, în vârstă de 23 de ani, ar deveni cel mai tânăr român care escaladează un vârf de peste 8.000 de metri fără şerpaşi sau surse de oxigen suplimentar.

 




×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close