Antena 3 CNN Actualitate Media Nadia Comăneci, intervievată de CNN: Când mă uit în urmă şi văd tot ce am reuşit, aş face totul din nou

Nadia Comăneci, intervievată de CNN: Când mă uit în urmă şi văd tot ce am reuşit, aş face totul din nou

Nadia Comăneci, intervievată de CNN: Când mă uit în urmă şi văd tot ce am reuşit, aş face totul din nou
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    16 Feb 2012   •   17:28

Nadia Comăneci este atleta care a făcut perfecţiunea posibilă. Aceasta este concluzia jurnaliştilor de la CNN, care au început seria emisiunilor dedicate Jocurilor Olimpice de la Londra, ce bat la uşă. Aceştia i-au luat interviu celei care a intrat în istorie ca fiind prima gimnastă din istoria Jocurilor Olimpice care a obţinut scorul perfect, zece. Nadia avea 14 ani când a reuşit performanţa, la Jocurile Olimpice din '76 din Montreal.

Atleta a mărturisit că nici nu a realizat impactul pe care l-a avut când a reuşit performanţa. "Ştiam de Jocurile Olimpice pentru că am urmărit jocurile din '72 la televizor. Aşteptările mele erau foarte mici, chiar dacă atunci când am aflat că e posibil să fac parte din echipa olimpică a jocurilor din '76, îmi amintesc că am spus că vreau să câştig o medalia, şi dacă se poate să fie de aur."

Fiind întrebată care a fost preţul obţinerii scorului perfect, gimnasta a răspuns hotorât: "E nevoie de ore întregi de muncă asiduă." Deşi până la succesul ei suprem a petrecut o lungă perioadă de timp în sală de antrenamente, Nadia ar repeta frumoasa experienţă. "Când mă uit în urmă şi văd tot ce am reuşit şi cât am muncit, aş face totul din nou", a afirmat Nadia Comăneci, la Cnn.

 



×
Subiecte în articol: cnn interviu Jocuri Olimpice gimnasta
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close