Antena 3 CNN Actualitate Media Otrava din alimente şi celebrarea Regelui la Londra, duminică, la În Premieră

Otrava din alimente şi celebrarea Regelui la Londra, duminică, la În Premieră

Otrava din alimente şi celebrarea Regelui la Londra, duminică, la În Premieră
17 Noi 2012   •   11:29

Ce-şi mai pune românul pe masă, dimineaţa, la prânz şi seara? „Reziduuri de antibiotice, pesticide liposolubile, excese mari de fosfor, amidon şi emulsii de colagen, de intestine, de oase”, spun specialiştii. Şi uneori, pe post de garnitură, produse alterate.  Ce au de spus autorităţile? Răspunsul lor vine sub formă de întrebare: „Aţi avut vreo problemă de sănătate, din cauza acestor pesticide pe care le incriminaţi dumneavoastră?”. Deci putem mânca şi pesticid, şi antibiotic. Otrava noastră cea de toate zilele, În Premieră, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

„Regele Mihai, la încoronarea din 1937 a Regelui George al VI-lea, s-a gândit să ofere şi fetiţelor un cadou. Atât Regina Elisabeta, pe atunci Principesă, şi sora ei Margaret au primit câte o păpuşă. La vizita aceea, el avea 16 ani”, povesteşte Principele Radu.

75 de ani mai târziu, regele Mihai se întoarce la Curtea Reginei Elisabeta a II-a, pentru a fi celebrat. El a rămas singurul monarh în viaţă care a primit Ordinul Victorian de la Regele George al VI-lea. România onorată la Londra, cel de-al doilea material În Premieră, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close