Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 09 ianuarie: Cum ÎŞI BATE JOC Guvernul Boc de 20 DE MILIARDE DE EURO

Revista presei - 09 ianuarie: Cum ÎŞI BATE JOC Guvernul Boc de 20 DE MILIARDE DE EURO

Revista presei - 09 ianuarie: Cum ÎŞI BATE JOC Guvernul Boc de 20 DE MILIARDE DE EURO
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Ian 2012   •   09:11
Gândul: Cum ÎŞI BATE JOC Guvernul Boc de 20 DE MILIARDE DE EURO. Din Gândul.info aflăm cum îşi bate joc Guvernul Boc de 20 miliarde de euro. Aceasta este suma alocata pentru 9 proiecte de investiţii în parteneriat public-privat şi este de două ori mai mare decât valoarea totală a tutoror contractelor de acest fel, încheiate în opt state din Europa în primele 6 luni din 2011. De ce sunt supraevaluate aceste proiecte, aflaţi în numărul de azi.

Puterea: 100 de milioane de euro, îngropaţi sub asfaltul dintre Sebeş şi Nădlac. Jurnaliştii de la Puterea au descoperit că la CNADNR păstrează din 2007 un secret de proporţii: muşamalizarea unuia dintre cele mai mari jafuri pe infrastructură din '89 încoace. Cine se face vinovat pentru că statul a plătit în plus peste 100 de milioane de euro pentru consolidarea unui drum de 280 km, citiţi în articolul de azi.

Ghimpele. Arafat despre Legea Sanatatii: Competitia comerciala va inlocui misiunea salvarii de vieti. În Ghimpele regăsim opinia scretarului de stat Raed Arafat despre noua lege a sănătăţii. Acesta spune că proiectului Legii Sanatatii distruge sistemul integrat de urgenta ce rezolva cazurile foarte grave şi asigura o parte din sistemul de siguranta nationala si de aparare a Romaniei impotriva dezastrelor.
 
România Liberă. Alegerile pentru primari: de la Irinel Columbeanu, la şansa pe care o aduce 2012. În România Liberă citim că pregătirile pentru alegerile locale din acest an, din Capitală, par să aşeze terenul pentru o parodie de zile mari. La prima vedere, numele celor care şi-au anunţat deja candidaturile, dar şi a potenţialilor competitori dau impresia că întâiul oraş al ţării este sortit să treacă printr-o experienţă similară primelor seturi de alegeri libere post-decembriste.

Jurnalul Naţional. Calendar fiscal pentru 2012. Care sunt datele-limită până la care puteţi plăti taxele şi impozitele, fără penalităţi. Din Jurnalul aflăm care este calendarul fiscal al acestui an şi care sunt datele până la care puteţi plăti fără penalizări taxele şi impozitele locale sau pe cele de la secţia financiară.

Ring: Ovidiu Lipan Ţăndărică: „Noi, românii, suntem sinucigaşi ca popor!” Unul dintre cei mai iubiţi componenţi ai formaţiei Phoenix, Ovidiu Lipan Ţăndărică, a vorbit pentru Ring despre cariera sa în muzică şi despre cum a fost primit de-a lungul anilor, de publicul din România.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close