Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei: 26 martie: CEDO: condiţiile de detenţie din penitenciarele din România s-au îmbunătăţit

Revista presei: 26 martie: CEDO: condiţiile de detenţie din penitenciarele din România s-au îmbunătăţit

Revista presei: 26 martie: CEDO: condiţiile de detenţie din penitenciarele din România s-au îmbunătăţit
Sursa foto: Foto: journals.worldnomads.com
de M.Z.    |    26 Mar 2012   •   10:57
Fin.ro: Vicepreşedintele CEDO: condiţiile de detenţie din penitenciarele din România s-au îmbunătăţit. Vicepresedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului, Josep Casadevall, a apreciat măsurile luate de MJ pentru îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie din penitenciare. "Aceste măsuri sunt incidente în problema cauzelor aflate pe rolul Curţii Europene", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Justiţiei.

Cotidianul.ro: Eşti de la PNL? Eşti bun de reclamat la Parchet. Ai trecut în barca PDL? Adio, anchetă! Articolul ne explică astăzi cât de importantă este culoarea politică în cazul în care ai probleme cu justiţia. Actualul ministru de Interne, Gabriel Berca, era cercetat în 2009, pe vremea când făcea parte din PNL, în celebrul dosar Sterling. În 2010, Berca a trecut la PDL, iar implicarea sa în dosar a fost ştearsă cu buretele.

Ghimpele: ANAF: Cetăţeni, averile la control! Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va declanşa acţiunile de control în cazul persoanelor fizice care deţin averi mari, cu scopul impozitării acolo unde se descoperă că veniturile reale nu coincid cu cele declarate. Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, declara că acţiunile de control vor viza 200-300 de persoane, în principal patroni foarte bogaţi, care în ultimii ani s-au sustras de la plata impozitelor.
 
România liberă: România, un „Vest Sălbatic" pentru publicitatea la medicamente. Deşi legislaţie există şi în România, iar unele state îşi înăspresc în continuare politicile, publicitatea directă, făcută chiar la uşa doctorilor, scapă de sub control în România, iar efectele se văd uşor: unii medici ajung să prescrie pilule în exces. În ţara noastră, companiile farmaceutice fac legea. Piaţa medicamentelor ajunge la 10,8 miliarde de lei, iar pe podium se află Sanofi (cu vânzări de 873,8 milioane lei), urmată de Roche (cu 863,5 milioane lei) şi Novartis (cu 732,8 milioane lei).

Gandul.info: Elena Udrea se compară cu Margaret Thatcher: "Şi ea la 24 de ani era o domnişoară blondă, care umbla în culori pastelate, cu tocuri şi poşete". Elena Udrea a declarat că a fost impresionată de cariera fostului premier britanic, susţinând că şi Margaret Thacher la începutul carierei a fost atacată pentru modul în care se îmbrăca. Iar asemanările în viziunea doamnei Udrea nu se opresc aici.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close