Antena 3 Actualitate Media Roger Ailes, fostul CEO de la Fox News, a murit la vârsta de 77 de ani

Roger Ailes, fostul CEO de la Fox News, a murit la vârsta de 77 de ani

18 Mai 2017   •   16:11
Roger Ailes, fostul CEO de la Fox News, a murit la vârsta de 77 de ani
Sursa foto: Foto: Boing Boing

Roger Ailes, fostul CEO de la Fox News, a murit la vârsta de 77 de ani. Soția lui, Elizabeth Ailes, a fost cea care a făcut anunțul.

„Cu durere în suflet și cu inima zdrobită vă anunț că soțul meu, Roger Ailes, a murit în această dimineață. Roger a fost un soț și un tată iubitor pentru mine și fiul nostru, Zachary, și un prieten loial pentru mulți. A fost un patriot, profund recunoscător că a trăit într-o țară care i-a dat șansa să lucreze mult, să crească și să dea înapoi. Cariera sa se întinde pe mai mult de cinci decade în entertainment, politică și știri care au influențat milioane de oameni”.   

Ailes a demisionat de la Fox News, în iulie anul trecut, după ce fosta prezentatoare Gretchen Carlson a depus plângere împotriva sa pentru hărțuire sexuală. O altă prezentatoare, Megyn Kelly, a declarat că Ailes i-a făcut și ei avansuri sexuale pe vremea când era corespondentă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close