Săptămâna în imagini - fenomene meteo spectaculoase, operaţii rare, sărăcie

de Antena3.ro    |    11 Iun 2011   •   23:13
Săptămâna în imagini - fenomene meteo spectaculoase, operaţii rare, sărăcie Galerie foto (6) Foto: Intact Images/EPA

Intervenţii chirurgicale mai puţin obişnuite, sărăcie şi fenomene meteo spectaculoase - acestea sunt câteva din cuvintele-cheie care descriu în imagini săptămâna care tocmai s-a încheiat. Fotografiile de mai jos au fost surprinse de fotoreporterii EPA.


1. O femeie în vârstă de 57 de ani, mutilată acum trei ani de un cimpanzeu, a făcut transplant de faţă la o clinică din Boston. Medicii au luat ţesutul donatorului, cu tot cu muşchii feţei şi cu nervii motorii şi senzitivi şi le-au transplantat pacientei.


2. Pelerini maghiari din Ungaria şi ţările vecine participă la festivalul romano-catolic penticostal din Şumuleu, România, pe 11 iunie. Obiceiul, care datează din 1567, atrage sute de mii de oameni în fiecare an.


3. O femeie din Bangladesh, cu venituri mici, cumpără orez dintr-un magazin care vinde mărfuri la un preţ subvenţionat.


4. Un babuin mai bătrân îl prinde de coadă pe unul mai tânăr, în timp ce acesta din urmă încerca să fugă la Adventure World, în Germania.


5. O casă aproape îngropată de o aluncare de teren produsă în apropiere de Vinstra, Norvegia, pe 10 iunie. Părţi întregi din sud-estul Norvegiei sunt inundate, după ploile torenţiale căzute în ultimele zile.


6. Ceaţă peste câmpurile de lângă Dassow, Germania. Fenomenul meteo a apărut după furtuni cu ploi abundente şi tunete.


7. Jucătoarea de tenis Shuai Peng din China, la un meci din Marea Britanie, împotriva Sabinei Lisicki.


Alegeri 2020
x close