Antena 3 CNN Actualitate Media Şerban Huidu a ieşit din comă. A vorbit cu familia şi cu medicii

Şerban Huidu a ieşit din comă. A vorbit cu familia şi cu medicii

Şerban Huidu a ieşit din comă. A vorbit cu familia şi cu medicii
Sursa foto: Foto: Facebook
01 Ian 2011   •   13:41
UPDATE. Realizatorul TV Şerban Huidu, care a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece Innsbruck, a ieşit din coma indusă, s-a ridicat în fund pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii de la spitalul în care este internat, informează Mediafax.
   
"E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.
  
  "Situaţia medicală (a lui Şerban Huidu, n.r.) este foarte bună. Aşteptăm rezultatele unor noi analize. Totul trebuie luat treptat", a precizat, sâmbătă, unul dintre medicii care îl tratează pe Huidu.
   
De asemenea, în funcţie de rezultatele analizelor pe care le efectuează medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, este posibil ca duminică sau luni Huidu să fie mutat de la terapie intensivă. .
   
Pe de altă parte, colegii lui Huidu de la "Cronica Cârcotaşilor" - Găinuşă, Dezbrăcatu, Hrubaru şi Mistreţul -, vor merge marţi la Innsbruck pentru a fi alături de acesta.
   
Totodată, poliţia locală anchetează accidentul lui Şerban Huidu, încercând să stabilească dacă într-adevăr condiţiile de pe pârtie au fost precare şi dacă este pusă în pericol viaţa schiorilor.
   
Medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck s-au declarat mulţumiţi de starea de sănătate a realizatorului TV, ei anunţând, sâmbătă, că în ultimele trei zile nu au fost înregistrate complicaţii.


 


Starea de sănătate a lui Şerban Huidu este bună, se arată într-un comunicat al spitalului Universitar din Innsbruck, Austria. Potrivit acestuia, realizatorul TV îşi revine din coma indusă.

Huidu se află încă la Terapie Intensivă, iar procedura de trezire decurge conform palnului. În tot acest timp, medicii continuă examinările şi sunt mulţumiţi de rezultate.

Un nou comunicat al medicilor de la Spitalul Universitar din Innsbruck privind starea de sănătate a lui Şerban Huidu va fi emis duminică.

Prezentatorul de televiziune Şerban Huidu a fost transportat de urgenţă la spital miercuri seară, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din Austria. Huidu a încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor şi a căzut 10 metri între copaci. Starea de sănătate a acestuia s-a stabilizat în cursul nopţii de miercuri spre joi.

×
Subiecte în articol: Serban Huidu spital Austria coma indusa medici
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close