Antena 3 CNN Actualitate Media Șerban Huidu, gest sfidător. A uitat de tragedia provocată și ironizează problemele altora

Șerban Huidu, gest sfidător. A uitat de tragedia provocată și ironizează problemele altora

Șerban Huidu, gest sfidător. A uitat de tragedia provocată și ironizează problemele altora
Sursa foto: Foto: facebook.com/serban.huidu.58
06 Mar 2016   •   17:27

Șerban Huidu, care a ucis trei oameni într-un accident de maşină, râde şi glumeşte din nou în faţa telespectatorilor, ca un om care a uitat cu desăvârşire tragedia pe care a provocat-o.

Huidu ironizează problemele altora, deşi el însuşi a avut probleme grave în justiţei şi a scăpat cu o condamnare cu suspendare.

Realizatorul TV şi echipa sa au filmat vis-a-vis de sediul Antenelor o scenetă în care ironizează mutarea forţată a postului nostru din Băneasa. Huidu a evitat să-i răspundă reporterului care l-a întrebat dacă e cea mai potrivită persoană care să se ţină de glume în faţa telespectatorilor.

Relaxat şi cu zâmbetul pe buze, Şerban Huidu şi-a adus echipa de filmare vis-a-vis de imobilul din care emit încă Antena 1 şi Antena 3.

Întrebat dacă şi-a rezolvat problemele grave din justiţie, Huidu a refuzat să comenteze şi a pus muzică.

Deşi bunul simţ ar fi trebuit să-l facă pe Şerban Huidu să nu mai apară râzând şi ironizând la televizor după ce a omorât trei oameni, acesta se comportă ca şi cum nu ar mai avea nicio problemă de conştiinţă. Asta deşi în anul 2011, realizatorul TV a omorât trei oameni nevinovaţi, după ce a intrat cu maşina pe contrasens, pe serpentinele dintre Braşov şi Predeal.

Instanţa a stabilit că întreaga vină îi aparţinea, pentru că a fost neatent şi s-a întors către copiii săi aflaţi pe bancheta din spate. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, colegi la o firmă din Braşov.

Magistraţii i-au dat lui Huidu o sentinţă blândă, doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare şi l-au obligat să plătească 190.000 de euro despăgubiri  pentru familiile celor trei victime.

Contactată de Antena 3, soţia uneia dintre victime spune că nu a depăşit nici acum tragedia care s-a petrecut acum 5 ani şi nu vrea să comenteze lipsa de decenţă a realizatorului TV.

×
Subiecte în articol: Serban Huidu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close