Antena 3 CNN Actualitate Media Șerban Huidu, reacție plină de tupeu la atacul lui Marian Godină

Șerban Huidu, reacție plină de tupeu la atacul lui Marian Godină

 Șerban Huidu, reacție plină de tupeu la atacul lui Marian Godină
11 Aug 2016   •   13:51

Vedeta tv, care a accidentat mortal trei oameni în urmă cu mai mulți ani, ripostează după ce polițistul Marian Godină l-a atacat într-un răspuns dat lui Mihai Găinușă.

„Am citit cu mare părere de rău răspunsul lui Marian dat fostului coleg Găinușă. Cum sunt băgat în discuție, aș face câteva precizări:

1. Când se termină argumentele, se aduce în discuție cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente, iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus, Găinușă nu conducea cu mine mașina atunci și a plecat din Cronică atunci când i s-a terminat contractul. Deci „s-a lepădat” de prietenia noastra! Nu e corect pentru el să îi faci un ca asta, Marian!

2. Confirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat să precizeze comportamentul. Până când i-am zis: „Ia pistolul și trage-mi un glonț în cap!”. Răspunsul lui a fost prompt: „Dacă aș putea, așa aș face!”. Evident, și-a cerut scuze. Credea că sunt băut.

3. Vă mai spun ceva: mie îmi place Marian Godină și am avut o discuție cu el în urmă cu aproape doi ani, când i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrică cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a ieșit din cauza șefilor Poliției Române care nu au fost de acord cu ideea. Dar dacă se întâmplă și era coleg cu subsemnatul?”, a declarat Șerban Huidu.

×
Subiecte în articol: Serban Huidu Marian Godina
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close