Antena 3 CNN Actualitate Media Transfer-bombă în media. O mare vedetă a părăsit Fox News pentru NBC News

Transfer-bombă în media. O mare vedetă a părăsit Fox News pentru NBC News

Transfer-bombă în media. O mare vedetă a părăsit Fox News pentru NBC News
05 Ian 2017   •   16:36

Megyn Kelly a anunțat că va părăsi Fox News după mai bine de zece ani, șocând piața media din Statele Unite ale Americii. În 2017 Kelly va găzdui un program de știri zilnic pe intervalul de zi, iar duminica va avea un program în prime-time, ambele în rețeaua NBC. 

CNN relatează că mutarea este un câștig în industrie dată de NBC și o lovitură puternică pentru Fox. În ultimii ani, Kelly a devenit una dintre cele mai mari vedete ale televiziunii din SUA, mai ales după ce s-a contrat în numeroase rânduri cu Donald Trump.

Kelly a deținut până acum al doilea cel mai vizionat program de știri de pe cablu, în SUA, cu „The Kelly File”. Contractul ei urma să expire în luna iulie, ceea ce însemna că viitorul ei era un subiect deschis speculațiilor în industria TV. 

Rupert Murdoch și fiii săi, James și Lachlan, care supervizează Fox News și 21st Century Fox, au încercat din răsputeri să o convingă pe Kelly să rămână în cadrul companiei, oferindu-i chiar un salariu de 20 de milioane de dolari pe an. Banii nu au contat însă în decizia lui Kelly, care după negocieri cu CNN și ABC, a ales să meargă la NBC, pe un program de zi, astfel încât să poată petrece timp și cu cei trei copii ai ei, pe care altfel nu îi mai vedea decât dimineața și în weekenduri. 

 

×
Subiecte în articol: cnn Fox News rupert murdoch
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close