Antena 3 CNN Actualitate Medic şi asistent din Drobeta-Turnu Severin reţinuţi, după ce bebeluşul unei poliţiste a murit la naştere

Medic şi asistent din Drobeta-Turnu Severin reţinuţi, după ce bebeluşul unei poliţiste a murit la naştere

Două femei, un medic şi o asistentă de la Maternitatea Drobeta-Turnu Severin, au fost reţinute de poliţişti, după mai multe cercetări într-un caz. În februarie, o familie de poliţişti a depus plângere, după ce bebeluşul pe care îl aşteptau a murit în timp ce mama se afla în travaliu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Oct 2023   •   10:23

Cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și sunt cercetate pentru vătămarea fătului, după ce, în luna februarie a acestui an, un bebeluș a murit la naștere.

La acel moment, părinții au făcut reclamații la mai multe instituții ale statului, iar acum a venit o primă decizie. Acestea au fost introduse în arestul preventiv al IPJ și urmează să fie prezentate instanței cu luarea unei măsuri preventive.

Citește și: Caz extrem de rar în India. O fetiţă s-a născut cu 26 de degete | Familia crede că este reîncarnarea unei zeiţe

De asemenea, la vremea respectivă, tatăl copilului spunea că mama a fost lăsată să aștepte ore întregi venirea medicului de acasă.

×
Subiecte în articol: bebelus mort nastere
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close