Antena 3 CNN Actualitate Medicii nu mai vorbesc despre starea de sănătate a lui Năstase. Este dorinţa familiei

Medicii nu mai vorbesc despre starea de sănătate a lui Năstase. Este dorinţa familiei

Medicii nu mai vorbesc despre starea de sănătate a lui Năstase. Este dorinţa familiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Iun 2012   •   14:38

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, vineri, că, la dorinţa familiei lui Adrian Năstase, Spitalul Floreasca nu mai poate să furnizeze niciun fel de informaţie privind starea de sănătate a fostului premier.

"La dorinţa familiei, nu mai putem să vă comunicăm nimic despre starea dânsului de sănătate şi ce se întâmplă cu dânsul", a declarat Brădişteanu potrivit Mediafax.

În plus, medicul a infirmat informaţiile potrivit cărora un etaj al Spitalului Floreasca ar fi fost evacuat pentru Adrian Năstase.

Întrebat despre declaraţia de presă pe care fiul cel mare al lui Adrian Năstase vrea să o facă astăzi în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00, Brădişteanu a spus că sfatul lui a fost ca acest lucru să nu se producă la spital, dar că nu poate interzice.

Anterior, managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor dr. Radu Macovei, a anunţat că "nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare".

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare, în dosarul "Trofeul Calităţii". Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Adrian Năstase împlineşte, vineri, 62 de ani. Familia lui Adrian Năstase a mers, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca. Andrei Năstase a spus că va face declaraţii de presă vineri, la ora 17.00, în faţa Spitalului Floreasca.

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase a anunţat că vineri va citi la Spitalul Floreasca scrisoarea lăsată de tatăl său, despre care spune că este "un fel de testament public".

Evoluţia postoperatorie a lui Adrian Năstase este foarte bună, în parametri normali, nu a făcut febră, nu a avut dureri, a declarat, vineri, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, profesorul Ioan Lascăr.




×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close