Antena 3 CNN Actualitate Mesaje emoționante pentru Gabriel, tânărul din Botoșani care a murit la doar 18 ani din cauza unei boli cumplite

Mesaje emoționante pentru Gabriel, tânărul din Botoșani care a murit la doar 18 ani din cauza unei boli cumplite

Mesaje emoționante pentru Gabriel, tânărul din Botoșani care a murit la doar 18 ani din cauza unei boli cumplite
Sursa foto: foto- Facebook
10 Apr 2019   •   14:05

Gabriel Vieru s-a stins din viață la doar 18 ani, lăsând în urmă o mulțime de visuri și planuri rămase neatinse. Prietenii și familia încearcă din greu să treacă peste acest moment îngrozitor. Tânărul a murit din cauza unei tumori cerebrale. 

Gabriel era elev în clasa a XII-a la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga din Botoșani. 

Atunci când au aflat că este bolnav, atât rudele, cât și prietenii și colegii au încercat să-l ajute să trăiască, dar eforturile lor au fost în zadar. 

Toți colegii și prietenii au încercat să-l ajute pe Gabriel

Colegii de la liceu au organizat și un concert caritabil, numit „Zori de primăvară”, pentru a-l ajuta pe Gabriel să se facă bine.

"El este Gabriel Vieriu,un simplu băiat de 18 ani,ambițios,cu vise și speranțe ca noi toți,dar evenimente nefericite ni se întâmplă tuturor și el nu este o excepție. A fost diagnosticat cu tumoră cerebrală şi hidrocefalie și are nevoie cât mai curând de 2 operații la Cluj sau în străinătate. Dacă ne unim,poate reușim să salvăm acest suflet de la o soartă crudă și nedreaptă", a spus luna trecută un prieten al tânărului. 

"Dorim să ne unim toate gândurile bune pentru a ajuta un suflet aflat în nevoie. Este vorba de colegul nostru, Gabriel Vieriu, din clasa a XII-a B, de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, diagnosticat cu tumoră cerebrală și accident vascular. Acesta are nevoie urgent de două operații, iar din puținul nostru, îl putem ajuta pe Gabi să treacă peste aceste momente dificile", a spus reprezentanții liceului la care învăța Gabriel. 

Mesaje emoționante după trecerea în neființă a tânărului

În ciuda eforturilor depuse de toți pentru a-l salva, Gabriel a plecat pentru totdeauna, lăsându-i pe toți într-un val imens de suferință și dor. Prietenii și-au exprimat durerea pentru pierderea tânărului. 

"Din păcate, Gabi a pierdut această luptă! Să ne rugam împreună pentru sufletul lui. Durerea pe care o simțim nu poate fi exprimată în cuvinte. Sincere condoleanţe familiei și suntem alături de ei cu tot sufletul!Drum bun,copil drag!!!”, a scris un prieten apropiat al lui Gabriel, potrivit botosaninews.ro.

Citiți și Gabriel a murit la doar 18 ani! Elevul din Botoșani s-a luptat cu o boală cruntă până în ultimul moment

 

×
Subiecte în articol: mesaje
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close