Antena 3 CNN Actualitate Microbuz școlar plin cu elevi, răsturnat din cauza ninsorii. A fost activat planul roşu de intervenţie

Microbuz școlar plin cu elevi, răsturnat din cauza ninsorii. A fost activat planul roşu de intervenţie

Microbuz școlar plin cu elevi, răsturnat din cauza ninsorii. A fost activat planul roşu de intervenţie
Sursa foto: Foto captura Antena 3
13 Dec 2016   •   08:40

Un microbuz şcolar în care se aflau 15 elevi s-a răsturnat marţi dimineaţa în comuna Voineasa, trei dintre aceştia fiind transportaţi cu ambulanţele la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

El a menţionat că a fost activat planul roşu de intervenţie, la Voineasa deplasându-se patru echipaje SMURD, patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o autospecială pentru victime multiple.

"A fost un accident rutier la Voineasa, un microbuz şcolar în care se aflau 15 elevi s-a răsturnat. A fost activat planul roşu de intervenţie şi la faţa locului s-au deplasat patru echipaje SMURD; patru echipaje de la Ambulanţă şi autospeciala pentru transport victime multiple. În microbuz erau 15 copii, trei au fost răniţi, în sensul că prezentau diferite traumatisme şi au fost transportaţi la spital", a spus Alin Băsăşteanu.

Potrivit reporterului Antena 3, șoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza stratului de zăpadă de pe șosea, a derapat și apoi s-a răsturnat.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: microbuz rasturnat
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close