Antena 3 CNN Actualitate Microbuz școlar răsturnat pe şoseaua dintre Deva şi Hunedoara. Fiul unui europarlamentar, printre elevii din microbuz

Microbuz școlar răsturnat pe şoseaua dintre Deva şi Hunedoara. Fiul unui europarlamentar, printre elevii din microbuz

Microbuz școlar răsturnat pe şoseaua dintre Deva şi Hunedoara. Fiul unui europarlamentar, printre elevii din microbuz
Sursa foto: Foto:Antena 3
20 Mar 2017   •   10:14

Un microbuz care transporta elevi la un liceu din Deva s-a răsturnat luni dimineaţa în localitatea Cristur, pe şoseaua care face legătura între municipiile Deva şi Hunedoara. 

În microbuz se aflau 18 copii, dintre care nouă au fost transportaţi iniţial la spitalele din Deva şi Hunedoara pentru investigaţii medicale. Ulterior, alţi patru copii au fost duşi de părinţi la spital pentru un consult de specialitate. 

"Microbuzul se deplasa de la Hunedoara spre Deva. Şoferul, un bărbat de 61 de ani, a declarat că, pe fondul oboselii, a aţipit la volan. Autovehiculul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţ", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu. 

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi maşini ale pompierilor care i-au preluat pe copii şi i-au dus la spital. Din primele cercetări, microbuzul aparţine unei fundaţii şi efectua transportul elevilor la Liceul "Teglas Gabor" din Deva. Transportul este legal.

Hunedoaralibera.ro scrie că în microbuz se afla și fiul europarlamentarului Iuliu Winkler, care a alertat poliția și toate autoritățile locale. De asemenea, presa locală scrie că șoferul în vârstă de 61 de ani a declarat că pe fondul oboselii a adormit la volan, a scăpat controlul volanului, iar microbuzul s-a răsturnat. Șoferului i s-au recoltat probe de sânge, dar din informațiile neoficiale acesta a avut o alcoolemie de 0,34 la mie.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: microbuz rasturnat
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close