Antena 3 Actualitate Mihai Chiţac a părăsit penitenciarul Jilava. Victor Atanasie Stănculescu, reîncarcerat (VIDEO)

Mihai Chiţac a părăsit penitenciarul Jilava. Victor Atanasie Stănculescu, reîncarcerat (VIDEO)

18 Sep 2009   •   16:27
Mihai Chiţac a părăsit penitenciarul Jilava. Victor Atanasie Stănculescu, reîncarcerat (VIDEO)

Fostul general Mihai Chiţac a fost eliberat din penitenciar. Decizia a fost luată, vineri, de către magistraţii de la Curtea Militară de Apel. Aceştia au respins, astfel, recursul făcut de procurori la decizia de punere în libertate luată în luna iunie de Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti.

În această perioadă, Mihai Chiţac urmează să fie supus la două intervenţii chirurgicale. La ieşirea din penitenciar, Chiţac a declarat că va merge la spital.O veste nu la fel de bună a primit fostul general Victor Atanasie Stănculescu. Magistraţii au decis ca acesta să se întoarcă la închisoare, respingând cererea sa de a rămâne în libertate. Stănculescu fusese eliberat pentru a-şi rezolva problemele de sănătate.

Deocamdată, fostul general Stănculescu este internat de joi seară la Spitalul Militar, din cauza unui puseu de tensiune.

Deciziile de vineri ale Curţii Militare de Apel sunt definitive şi urmează să fie puse în aplicare în câteva ore de la anunţarea lor.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close