Antena 3 CNN Actualitate Mihai Constantinescu a murit. Ce spunea soția artistului despre starea lui de sănătate în urmă cu doar câteva zile

Mihai Constantinescu a murit. Ce spunea soția artistului despre starea lui de sănătate în urmă cu doar câteva zile

Mihai Constantinescu a murit. Ce spunea soția artistului despre starea lui de sănătate în urmă cu doar câteva zile
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Oct 2019   •   19:55

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani.  S-a stins din viață marţi seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

Mihai Constantinescu a murit. "În jurul orei 19,00 s-a constatat decesul", a spus medicul. 

Mihai Constantinescu a murit. În urmă cu câteva zile, soția artistului, Simona Secrier, se arăta optimistă în privința evoluției stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu. 

Mihai Constantinescu a murit. "Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare", a spus, zilele trecute, la România TV, soția lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu a murit. "Nu vorbește, încă, dar sperăm că se va întâmpla asta cât de curând. Dar înțelege tot, reacționează la stimuli! Mă strânge de mâna când vorbesc cu el, când vrea ceva, este un lucru care ne încurajează, care ne face să fim optimiști", a mai spus Simona Secrier, soția lui Mihai Contantinescu.

×
Subiecte în articol: Mihai Constantinescu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close