Antena 3 CNN Actualitate Mihai Constantinescu a murit. Interviu cu regretatul artist: "De ce să mă gândesc la moarte? Poate cândva ne vom întâlni într-o altă dimensiune"

Mihai Constantinescu a murit. Interviu cu regretatul artist: "De ce să mă gândesc la moarte? Poate cândva ne vom întâlni într-o altă dimensiune"

Mihai Constantinescu a murit. Interviu cu regretatul artist: "De ce să mă gândesc la moarte? Poate cândva ne vom întâlni într-o altă dimensiune"
29 Oct 2019   •   21:49

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani. Celebrul cântăreț s-a stins din viață marţi seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa. "În jurul orei 19,00 s-a constatat decesul", a spus medicul. 

Mihai Constantinescu a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat Florentinei Fântânaru, că nu se gândește la moarte. 

"Ți se întâmplă să te gândești la moarte?", l-a întrebat jurnalista. 

"Nu, de ce să mă gândesc la moarte? Am zis că poate, undeva, cândva ne vom întâlni într-o altă dimensiunea. Există splendida vorbă că nu de moarte îmi este frică, ci de veșnicia ei. Sunt extrem de multe teorii vizavi de moarte, de moartea clinică, ce au pățit cei care au fost în moarte clinică, cum au plecat pe acel tunel de lumină. Unii s-au întors și au spus, alții nu. Sau probabil că asta e o activitate finală a creierului", a spus Mihai Constantinescu. 

×
Subiecte în articol: Mihai Constantinescu
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close