Antena 3 CNN Actualitate Mihail Boldea: PDL-istul Mircea Toader este în spatele acuzaţiilor care mi se aduc. Toader: Nici nu ştiam de anchetă

Mihail Boldea: PDL-istul Mircea Toader este în spatele acuzaţiilor care mi se aduc. Toader: Nici nu ştiam de anchetă

Mihail Boldea: PDL-istul Mircea Toader este în spatele acuzaţiilor care mi se aduc. Toader: Nici nu ştiam de anchetă
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    16 Mar 2012   •   21:21

Deputatul PDL Mircea Toader s-ar afla în spatele cazului fostului democrat-liberal Mihail Boldea. Acuzaţia vine chiar din partea lui Boldea şi a fost făcută vineri seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

"Toader Mircea Nicu este cel care conduce Galaţiul şi el ar putea fi în spatele a ce mi se întâmplă mie (acuzaţiile de ... - n.r.). Motivele pentru care ar facea asta sunt pentru că eu am plecat din partid, aş putea să lovesc foarte puternic în campania PDL la locale. Dar n-am nici o problemă, mă lupt cu el până dovedesc adevărul. Susţin foarte ferm acest lucru şi dacă nu-i convine, să mă dea în judecată (Mircea Toader - n.r.), că are soţia avocat", a declarat Mihail Boldea, în ediţia de vineri a emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

Deputatul Mihail Boldea este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals într-o afacere cu imobile şi terenuri. Parlamentarul, fost membru PDL, făcea parte dintr-un grup de infracţional organizat, compus din 22 de persoane, grup destructurat de procurorii DIICOT. 

În ceea ce priveşte acuzaţiile care i se aduc, Boldea susţine că este nevinovat şi va dovedi acest lucru.

"Eu consider că sunt nevinovat şi voi dovedi asta", afirmă Boldea. Acesta a spus că nu a fost audiat în acest caz şi nu va da nicio declaraţie în faţa procurorilor.

Citeşte şi Mircea Toader (PDL): Nu am niciun fel de amestec în problemele judiciare ale lui Boldea. Nici nu ştiam de anchetă.

Averea lui Boldea: o casă, 4 apartamente, două terenuri şi ceasuri de 18.000 de euro.

UNPR se dezice de Mihail Boldea: Este parlamentar neafiliat



×
Subiecte în articol: mihail boldea Mircea Toader pdl
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close