Antena 3 CNN Actualitate Mii de oameni au dormit în gări. 349 de trenuri au fost anulate, restul au avut întârzieri de zeci de minute

Mii de oameni au dormit în gări. 349 de trenuri au fost anulate, restul au avut întârzieri de zeci de minute

Mii de oameni au dormit în gări. 349 de trenuri au fost anulate, restul au avut întârzieri de zeci de minute
Sursa foto: Foto: mediafax.ro
de O.P.    |    M.Z.    |    14 Feb 2012   •   10:08
Update 09.00 - 349 de trenuri au fost anulate, iar altele au au întârzieri de până la 60 de minute, potrivit CFR Călători.





VEZI AICI LISTA CU CELE 349 DE TRENURI ANULATE

 


Ninsoarea a dat complet peste cap circulaţia trenurilor în toată ţara. 349 de trenuri au fost anulate, iar altele au avut întârzieri de zeci de minute.

În aceste condiţii, gările au fost pline cu mii de oameni care au dormit în sălile de aşteptare.  Alţii, însă, au fost nevoiţi să-şi anuleze călătoriile. Spiridon Nichita este călugăr la o mânăstire din judeţul Constanţa. De 8 zile încearcă să ajungă de la Iaşi la Constanţa. Din cauza ninsorilor a fost nevoit să doarmă prin gări. 

Ca el sunt zeci de călători din Iaşi sau împrejurimi. Unii nu au mai avut aseară tren spre casă şi au aşteptat zgribuliţi până dimineaţa în sala de aşteptare.

În Ploieşti, călătorii care voiau să ajungă la Bucureşti sau Galaţi au fost nevoiţi să-şi amâne plecările.
 
Traficul feroviar a fost dat peste cap şi în judeţele din nordul ţării.

Cu toate că reprezentanţii CFR au dat asigurări călătorilor că îi vor anunţa despre orice întârziere sau anulare a trenurilor, cei mai mulţi întrebau degeaba la punctele de informare. Nimeni nu ştia cît întîrzie sau daca mai ajung în gara garniturile.




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close