Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătății: ”Nu putem să nu respectăm niște reguli și tot noi să strigăm de ce se moare”

Ministrul Sănătății: ”Nu putem să nu respectăm niște reguli și tot noi să strigăm de ce se moare”

Recordul de infecții cu noul coronavirus în România pare a fi urmarea nerespectarea regulilor, coform ministrului Sănătății.

Ministrul Sănătății: ”Nu putem să nu respectăm niște reguli și tot noi să strigăm de ce se moare”
de Andreea Cigolea    |    08 Oct 2020   •   12:15

"Nu putem să nu respectăm niște reguli și pe urmă tot noi să strigăm că n-avem loc în spital sau de ce se moare. De aceea se moare!”, a spus Nelu Tătaru la Digi 24.

Tătaru a anunțat că Ministerul Sănătății va face tot mai multe controale în spitale și DSP-uri.

"Dar rămâne ca și populația civilă să respecte acele reguli. Degeaba facem aceste controale, degeaba se dau acele amenzi, dacă ce urmează este exact la fel. Nu putem să nu respectăm niște reguli și pe urmă tot noi să strigăm că n-avem loc în spital sau de ce se moare. De aceea se moare!”, a mai afirmat ministrul.

"Nu avem acel tratament-minune pentru coronavirus" 

"Nu trebuie să rămânem la acea constantă, să înțelegem că avem un tratament off label. Nu avem un tratament specific coronavirus, avem un tratament general antiviral, care poate ameliora evoluția unei boli, dar nu avem acel tratament minune care să oprească această boală. Folosim tot ce se folosește la nivel mondial, în contextul în care avem criza pe care o avem la nivel mondial când vorbim de Remdesivir”, a arătat Nelu Tătaru.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close